dinsdag 13 maart 2012

Groetjes van Benthe jr. & co.Hoi Aliene en Co,

Hier zijn een paar foto's van Benthe jr. Het zijn wat verschillende kiekjes buiten en binnen gemaakt.Die superrelaxte in het mandje vinden wij ook erg leuk.Ze kan ook echt poseren voor een foto.

Als ze in de gaten heeft dat je op haar let en het fototoestel in je handen ziet, dan gaat deze kleine deugeniet er speciaal voor zitten!Benthe heeft afgelopen vrijdag haar spuit gekregen en ze heeft daar geen last
van gehad. Ze vindt het trouwens erg leuk bij de dierenarts iedereen is weg van
haar. Ze woog vrijdag precies 4 kilo.Buiten aan het lijntje lopen gaat ook steeds beter vooral 'sochtends doet ze na een poosje een plas en eeen poepje, maar de rest van de dag lukt dat nog niet goed. Als ze dan even later in de tuin komt dan doet ze het toch maar liever daar! Dus daar moet nog aangewerkt worden. Misschien verwachten we al teveel van haar?Het bijten in onze handen is ook nog steeds een hobby van haar en ook de kleding heeft haar voorkeur we proberen haar steeds af te leiden met een speelgoedje waar ze in mag bijten. Maar voor haar is dat verschil maken toch nog niet duidelijk!Verder eet ze goed en weet al precies wanneer het haat etenstijd is. Ze loopt dan voortdurend achter je aan en kijkt dan met een blik van hallo ben ik onderhand eens aan de beurt! Haar bakje is ook altijd binnen no-time leeg.

Wij hopen dat de foto's goed doorkomen en wensen jullie nog een fijne avond en tot snel!

Groetjes Rien en Rianne en een knuffel van Benthe.

*************************************************Goodmorning Roosendaal….Tilburg speaking ;-)

Wat een super foto’s en heel erg leuk om Benthe nu in haar nieuwe thuis te zien.
Natuurlijk hadden wij al leuke berichtjes over de foon gestuurd over en weer, maar het is heel leuk om er een beeld bij te hebben (óók voor de trouwe weblog-lezers)

En wat een fotomodelletje is ze ook hahaha. Heel herkenbaar van onze Famke, want zij gaat er ook voor zitten of liggen. Geweldig hé?

Heel fijn dat Benthe zo goed reageert bij de dierenarts en van de enting geen last heeft gehad! Ja, en super dat ze zo lekker eet. Wat trouwens wel belangrijk is dat je per maand ff kijkt welke hoeveelheid ze erbij mag hebben… staat op de tabel op de zak!

Ja, die tandjes, die tandjes! Zorg voor zoveel mogelijk verschillende botjes (hoefjes, runder-oor, bullenpeesjes enz) en laat ze hier zoveel mogelijk op kauwen, want over niet al te lange tijd gaan de pupjes wisselen, en dit spelend bijten is daar een voorteken van.

Wat je ook goed moet laten merken dat ze dan stout is, en zet haar dan op de grond en negeer haar zoveel mogelijk….hahaha mits dan niet in iets anders gaat bijten, dan toch weer afleiden met een heerlijk ruikend bot ;-)

Nou weer info genoeg, en nogmaals super bedankt voor het berichtje met de prachtige foto’s!

Groetjes Aliene & co
Knuff aan Benthe terug!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten