zondag 23 december 2012

Groetjes van kerst-teckie Fenna & co.

Zo'n kerstmuts is een leuk speeltje, hoor!
 
Lieve familie in Tilburg,
Eindelijk dan de kerstgroetjes uit Vinkeveen.
 
Het vrouwtje wilde zo graag een foto van me sturen met een kerstmuts op mijn hoofd.Ze was er maar druk mee de afgelopen week, ze had er zelfs eentje met vlechtjes! Iedere dag probeerde ze het opnieuw, maar nee hoor......het lukte niet.
 
Zo kun je mij toch ook goed zien??
 
En hoe prachtig mijn broers er ook uit zien, Foppe bij de kerstboom en Flip met zijn kerstmuts en Basiel met een stropdasje, aan mij is zoiets niet besteed. Heus broers, ik vind jullie echte teckelheertjes en jullie zien er op je 'kerstbest' uit, maar ik vind het veel leuker om met zo'n muts te spelen hihi.
 
Ik pak de muts ffkes bij zijn staart!
 
Afgelopen week heb ik ook Marley's beste vriendin ontmoet, Roxy de Beagle.
Nou ja, beste......dat ben ik nu natuurlijk maar Roxy is ook heel lief én heel ondeugend.
 
Gisteren ben ik nog eventjes bij de dierenarts geweest. Even wegen, 5 kilogram schoon aan de haak, en een wormentabletje.
 
Zien jullie mijn tongetje??
 
Ik weet niet hoe het bij jullie dierenarts gaat, maar bij ons krijgen de hondjes tot 6 maanden iedere maand een wormentabletje en daarna 1x per 3 maanden. Ze vonden dat ik er prachtig uit zag!!
 
Mijn baasjes hebben ook meteen zo'n vuurwerk-cd gekocht. Iedere dag wordt die nu eventjes opgezet. Ik keek er wel even raar van op, maar mijn baas ging gelijk met me spelen en wat oefeningetjes doen.
 
Ik & Bloem!
 
Nou, ik ga hier nu weer lekker m'n ding doen; Marley uitdagen, met Bloem spelen, knuffelen en slapen in m'n heerlijke mandje.
 
Lieve kerstgroetjes en knuffels van ons allemaal
x Fenna
 
****************************
 
Hey lief kersvrouwtje Fenna,
 
Hahaha, je hebt het vrouwtje mooi bij haar neus gehad ;-) maar de kiekjes zijn wel beeldschoon geworden!
 
Super bedankt voor je gezellige schrijfpoot en heerlijk dat je weer een nieuwe vriend hebt ontmoet en gaat het ook goed op de hondenschool??
 
Het advies van de dierenarts is prima, hoor! Fijn dat je weer door de apk bent gekomen en zo mooi groeit!
 
Wij zijn al helemaal klaar voor de kerst en mijn grote mensenfamilie komt gezellig en natuurlijk hoop ik dat ze wel iets lekkers voor ons meebrengen.
 
Wat een leuke verrassing, hé? Wij wisten eerst niet van welke kerstman het kwam....was hilarisch op facebook hihihi!
 
Van Freule Vos hebben wij een doos vol lekkers over de post gekregen en elke dag krijgen wij wat lekkers.....ik ga nu gauw kijken of het vrouwtje er wel aan denkt. Weet je hoe ik dat doe??????
 
Dit is Freule Vos, de verrassingskerstvrouw!
 
Dan ga ik voor het aanrecht naar het teckelkerstpakket zitten staren en op een gegeven moment gaat het vrouwtje dan door de knieën, hoor! hahaha slim he?? Moet je ook eens proberen....
 
Oooo ja, afgelopen week ben ik geplukt en zit ik mooie strak in mijn nieuwe pak voor kerst......in januari is Benthe aan de beurt en dan zijn wij alle 4 weer gedaan!
 
Herken je mij nog wel, Fenna?? Ik ruik en knuff nog steeds hetzelfde, hoor! 't Vrouwtje zegt wel 10x per dag...wat ben je toch mooi uit de pluk gekomen!
 
Heel veel liefs en kerstpoot van je moesje Lobke
 
 
 
 

1 opmerking:

 1. LEUKE BERICHTJES:

  Freule Vos:

  Oooo, wat een eer, ze heeft het hele verhaal voorgelezen en al die foto’s laten zien van mooie Fenna en toen, opeens sta ik in beeld, zo gaaf en nog een verhaal dat ze bij het aanrecht komen om iets lekkers te bedelen, hahahah doe ik ook en het werkt. Dank voor je lieve verhaaltje over mij....

  ****************************

  Aliene:

  Aaaaaaaaaaaaah lieve Freule, dat was toch het minste wat ik doen...na jullie geweldige verrassing en je bet zo'n dotje, die ook niet mag ontbreken op het weblog, hoor! Dikke knuff voor jou en liefs aan je vrouwtje!

  ****************************

  Anne Vostermans:

  Ohhh wat sta jij leuk op het blog Freule. Ik was ook de foto's van het blog aan het kijken en vrouwtje was het verhaal me aan het voorlezen en OEPS zie ik jou foto. Wat een leuke verrassing was dat Freule. Sta je te pronken op het blog. Leuk!!! Ik krijg ook elke dag een snoepje uit jou kerstpakket. Lekkerrrrr!!!!

  BeantwoordenVerwijderen