maandag 17 december 2012

Groetjes van Kerst-Flip!

 
Kijk, ik ben een echt teckel-prinsje!
 
 
'k Wordt al een hele grote knul!
 
 Dat teckel-fotomodel spelen is wel vermoeiend, zeg!
 
Hoi Tilburg,
 
Hier weer eens een schrijfpootje van mij Prins Flip, zo noemt mijn vrouwtje mij af en toe.ik kom niet voor niets van “t Koningshoekje”waar ik de begin opvoeding van heb meegekregen.Daar ben ik liefdevol opgevoed door Aliene –Hans-Liza en natuurlijk mijn lieve mama Lobke.
 
Nu wilde ik jullie graag laten zien hoe ik alweer ben gegroeid en hoe mooi ik er uit zie met mijn mooie vachtje.Ik word elke dag gepoetst, gekamt en geborsteld,is ook wel nodig hoor zeker als ik weer door de tuin mijn sprintjes heb gemaakt.
 
Vandaag voor mijn vrouwtje een speciale dag en ze vond het nodig om van mij een foto te maken met kerstmuts,want mijn broertje Basiel had een mooie stropdas voor en mijn andere broertje Foppe lag op een mooi kerstkleed onder de kerstboom dus ik moest er ook aan geloven,ik ging er dan extra mooi voor liggen.
 
 
Kerst-teckie Flip!
 
 
Jeetje, 'k zie helemaal niets door die muts hahaha!
 
 
Nu ben ik kerstteckie één-oog!
 
Ook wil ik laten weten dat ik Fenna & Florien knappe teckelzusjes vind.Zo nu heb ik weer genoeg van mij laten weten,ik kruip weer lekker in mijn bench want ik heb het vrouwtje vandaag extra geknuffeld en ga nu heerlijk liggen dromen,
Heel veel lieve kuffies voor Aliene & Hans & Liza en natuurlijk voor mijn lieve mama Lobke.
En een dikke kus van mijn vrouwtje Nel.
 
 
*****************************
 
Goedemorgen lieve Prins Flip,
 
Wat ben je enorm gegroeid in de afgelopen 2 weken, zeg! 't Vrouwtje had het mij al wel verteld, maar nu kan ik het ook zelf zien, zeg!
 
Oooooooh, moest jij nu ook aan een kerstmuts geloven?? Het staat je trouwens wel geweldig (mijn moeder zegt altijd.....een aap staat alles, maar in jou geval een teckie natuurlijk) en wat zijn de kiekjes stuk voor stuk prachtig geworden.
 
Heel erg bedankt voor je schrijfpoot en tot de volgende keer!
 
Dikke knuffelpoot van je moesje Lobke & co
 
Bij ons was je ook al zo'n modelleke! xx
 

3 opmerkingen:

 1. Leuk berichtje!

  Freule Vos:

  O, Aliene wat een leuk nieuws weer van Prins Flip, enne wat een stuk. Hij ziet er prachtig uit met z’n kerstmuts, het gaat hem en zijn vrouwtje goed, toch heel mooi voor jullie om te lezen...poot van Freule.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. van Lobke:

  Ja, Freule het is fantastisch om deze kadoberichtjes te ontvangen.....vandaar dat ze allemaal ook een mooi plekje op het blog krijgen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog meer leuke berichtjes:

  Jenny Ong:

  Een heerlijk hondje, en het is idd een echt fotomodel hij laat het allemaal nogal gelaten over zich heen komen zo te zien

  *******************************

  Brigitte Graff:

  Een heel knap teckelprinsje

  *******************************

  Frank En Anne Vostermans:

  Wat een leuk bericht van Flip. Hij is zooooo mooooiiiii !!!
  Wat een schatje en ja terecht " Prins Flip " pootje en knuffel van zijn grote broer Darius.

  BeantwoordenVerwijderen