zaterdag 8 december 2012

Groetjes van Darius & co

Darius "de sneeuwpret-teckel"
 
Hallo lieve mama Lobke.
 
Het is heel, heel lang geleden dat ik jou een brief per email heb geschreven.
 
't Is niet zo dat we geen contact hebben. Mijn vrouwtje belt vaak met jou vrouwtje. Ik denk wel eens waar hebben die twee het toch over. Maar dan hoor ik pappa Frank roepen.... Hondjes, hondjes, hondjes !!!! Die twee dames moeten dan lachen, ach ze lachen wat af die twee.
 
Ja natuurlijk, het gesprek gaat ook vaak over mij. Mammie verklapt alles aan Aliene ook mijn boevenstreken. Ik weet ook, dat jij mama Lobke meeluistert en dat je weet dat het goed gaat met mij. Druk heb ik het altijd zeg.
 
Kiekeboe, zie je mij hard werken??
 
Ik werk veel mee in de werkplaats. Mijn taken zijn dozen versnipperen, verpakkingsmateriaal goed door elkaar brengen, lijmklemmen verplaatsen, rollen folie laten verdwijnen, meerijden op karretjes en de weg te wijzen (ook nog voor Tom Tom moet ik spelen). Lijkt al op dieren-arbeid hier. 'k Verveel me in ieder geval niet!!!'
 
Ach, ik heb een fijn teckelleven hier. Hier bij ons was ook sneeuw gevallen en dan heb ik veel lol. Leuk vind ik dat. Mammie stuurt van alle verschillende gebeurtenissen leuke foto's toe!
 
Hier ben ik bij mijn kapster / schoonheidsspecialiste Sandra in haar salon. Die grote zwarte is haar hond Fabriche, en hij is een trouwe toeschouwer.
 
Lieve mama Lobke zoals je ziet en hoort gaat het heeeel goed met mij. Ik hoop dat we nog eens gauw bij jullie allemaal op bezoek komen want wat was het de afgelopen keer toch gezellig geweest. Laat het jullie goed gaan!!!
 
Doe alle snuitertjes de groeten van mij.
Groetjes ook aan Aliene en Hans.
Waf woef blaf!!! Groetjes, knuffel en pootje van jou zoon Darius.
 
*****************************
 
Hé lieve Darius,
 
Wat super fijn om weer een schrijfpoot van jouw zelf te krijgen ;-)
 
Anne & Aliene bellen elkaar idd regelmatig en dan hoor ik jou natuurlijk weleens als die foon op de speaker staat hahaha.
 
Je bent een hele goede bodyguard voor je baasjes, zeg! Als er bezoek bij jullie komt dan horen wij je aan slaan en naturlijk staan hier dan alle oortjes wijd open.
 
Aliene moet het toch maar eens over die honden-arbeid hebben.....tja, dat kan toch eigenlijk niet. Als ik dan naar de kiekjes kijk, zie ik je heel veel plezier hebben, dus het is een beetje een twijfelgevalletje voor mij als moeder.
 
Ja, ze zeggen weleens kleine pupjes, kleine zorgen....grote pupjes, grote zorgen en nu die kleintjes groter worden, snap ik wat ze ermee bedoelen, hoor!
 
Jouw schoonheidsspecialiste is wel een kanjer! Zo lief, als ze naar je kijkt, je van je oude vachte ontdoet en jou weer laat teckel-stralen. Maaaaaaaaaaaaar die toeschouwer van Fabriche......waar is je privacy op dat moment. Je moet dan wel echt met je billen bloot, zeg! Ik wil altijd dat Catootje, Benthe & Famke de andere kant op kijken, als Aliene mij onder handen neemt. Grapjuhhhhhh
 
Nou jongen, ik ga lekker een tukkie doen en van jou dromen! Je was zo'n heerlijk manneke in 't nest en ook wij hopen je allemaal weer gauw te zien en af te snuffelen!
 
Flinke poot en knuff van je moesje Lobke & co
 
Long time ago....'t D-nestje together!
How sweet ♥♥♥
 
 
 
 
 

1 opmerking:

  1. Freule Vos:

    Fantastisch hoe teckels met elkaar communiceren, van elkaar genieten en wij krijgen alles mee, lieve verhaaltjes en mooie foto’s, ik heb Freultje alles voorgelezen en ze is bijna gesmolten!!

    BeantwoordenVerwijderen