woensdag 5 september 2012

Hartverwarmende berichtjes

 
 
Dat is nog eens heerlijk wakker worden met zo'n gezellige mail vol informatie Aliene!

Eerlijk gezegd moest ik toch ook nu weer een traantje wegpinken bij het lezen van je verslagje over de gebeurtenissen rond de ziekte en het overlijden van Sjors.........................je verwoord het allemaal zo gevoelig en vol liefde.
 
Logisch natuurlijk want Sjors heeft tien jaar deel uitgemaakt van jullie leven. En hoe ontzettend een mens (in korte tijd zelfs) van zijn dier kan gaan houden, daar weten wij alles van hé! Onze Lukasz heeft vorig jaar van Lies een aqaurium met vissen gekregen, en daar is hij zelfs dol op!!!

Ik en mijn familieleden lezen je blog en stukjes op FB heel trouw, we zijn dus steeds goed op de hoogte en leven ook nu weer intens mee met de geboorte en het opgroeien van het F nestje. Het is dus elke keer weer sssssmullen!!!!

Aliene, heel veel succes met het verzorgen en opvoeden van de kleine snuitertjes. Vergeet niet zo nu en dan ook aan jezelf te denken, en vooral te genieten van al dat moois!

Liefs van Joke en de rest
 
******************************************************
He Aliene,
 
Wat een berichtje van Famke zeg,heb er wel een traantje bij moeten laten.
I.d een verhaaltje met een lach en een traan.
Fijn dat alles goed gaat en jullie wat afleiding hebben en ook kunnen genieten van dit nieuwe nestje!!
 
Alientje,een dikke knuf van ons en groetjes voor iedereen,Helma en Gabber xxxx
 
 
 

*******************************************************
 
Hallo,
Ik heb juist het hele verhaal van Sjors gelezen .....wat erg het was zo een mooie Jack, gelukkig kunnen jullie je zinnen nu verzetten met het nieuwe nestje, ze zijn echt leuk.
Groetjes Ria

*******************************************************
 
 
Enorm bedankt voor alle lieve facebook berichtjes mailtjes, kaartjes, smsjes en belletjes! Het is echt hartverwarmend en helpt bijzonder om het verlies van Sjors een plaatsje te geven!
 
Hartegroetjes Aliene & co


Geen opmerkingen:

Een reactie posten