dinsdag 4 september 2012

Dag 8-9 van het F-nestje!

 
Goedemorgen, Bom dia, Good morning, Buongiorno, daar zijn wij weer!
 
Al 2 nachten heeft Lobke samen met de pupjes beneden geslapen, en wij horen haar 's nachts niet ( de deuren staan uiteraard open) Het moedertje is dan natuurlijk wel super blij als ze ons dan 's morgens ziet, en wij apetrots op haar zijn! Na een week heel weinig nachtrust is het wel erg prettig!
 
Gisteren waren de pupjes alweer een week, en wat zijn ze al gegroeid en verandert, zeg!
 
 
Wat eigenlijk weer opvallend is, dat pupjes weer hun eigen plekje aan de tepels zoeken.... Fadiem jr helemaal vooraan, Foppe, Fenna, Flip en Florien volgen dan daarna. Het lijkt momenteel wel dezelfde volgorde zoals ze geboren zijn.
 
 
Het is zo mooi om de kleine snoetjes te zien veranderen en ook de tekening van de tan. Als de oogjes over een aantal dagen open gaan, geeft dit weer een totaal ander beeld!
 
 
Na het weekend mogen de aanstaande baasjes het nestje komen bewonderen en kennismaken. Wij snappen als geen ander dat ze daar bijna niet op kunnen wachten! Vandaag ga ik de uitnodiging sturen!
 
 Deze periode van rust in  ons "Huisje Weltevree"  is voor het moedertje en haar kleintjes ontzettend belangrijk, maar stiekem zal het aftellen al zijn begonnen ;-)
 
 
Een zonnige dag toegewenst en tot een volgend berichtje!
 
Teckelgroetjes van Aliene & co
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten