dinsdag 11 september 2012

Dag 14-15 van het F-nestje!

 
Heleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutjes,
 
Het is vandaag alweer 2 weken geleden, dat F-nestje van maandag op dinsdagnacht is geboren tussen 1.00 & 3.00 uur! Als dit geen reden voor een klein feestje op het blog isssssss! (anders verzinnen wij wel een andere leuke reden voor een feestje, hoor!)
 
De verweekdag en vermaand-dag zijn zelf verzonnen woorden van mij, die ontstaan zijn bij het D-nestje, want waarom nou alleen een VERJAARDAG???
 
  Nú worden deze mijlpaal-dagen natuurlijk bij ieder nestje gevierd met een daarbij een speciaal ontworpen kaartje.....en dit is hem voor het F-nestje geworden!
 
 
 
Gisteren is Oma Evelyn ('t vrouwtje van papa Fadiem) met haar zus Marianne op kraambezoek geweest, en ze vonden het F-nestje prachtig!
 
Ja, en morgen is de gróte dag voor de aanstaande baasjes om kennis te komen maken, en ik kan mij de kriebels in de buik helemaal voorstellen!
 
Het is een volle agenda, maar gelukkig viel deze wel als een puzzel in elkaar.
Om 10 uur komen Pierre & Helene uit Goirle,
om 11.30 uur Nel met haar dochter uit Heerhugowaard,
om 13.00 uur Jurgen & Andy uit Hasselt
om 14.30 Tom & Claudia uit Vinkeveen.
 
Met het moedertje en de kleintjes gaat het fantastisch en wij gaan ze heerlijk verwennen vandaag!
 
Hartelijke dinsdagmorgengroetjes van Aliene & de snuitertjessssssssssssssss
 
ps. Ik zal proberen morgenavond een verslagje op het blog te zetten...anders wordt het pas vrijdag, want donderdag is de grote modeshow bij MaXim's en ben ik van 's morgens vroeg tot 's avonds laat weg.....gelukkig is voor de snuitertjes alles goed geregeld!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten