zondag 27 februari 2011

Knappe Cooper-Coen heeft er een diploma bij!


Door weer en wind, en dan examen!

Hoi Aliene en co,

Even een trots berichtje uit Nijmegen. Cooper is vanmorgen voor zijn EG2 examen geslaagd met een zeer goed. (foto's op mijn album natuurlijk). Het ging zelfs met de barre weersomstandigheden best goed, wat een blubber en nattigheid. Alleen het aan de voet en af en blijven liggen was geen succes. Aan de voet was wel erg jammer want dat doet hij anders perfect. Vanmorgen in de keuken heeft meneer nog 40 seconden af en blijf voor een eitje gedaan zonder problemen maar tijdens het examen was de natte blubber an zijn buik ben ik bang spelbreker. jammer maar het is niet anders.




FF op de foto klikken, en je ziet het vergroot!

Apporteren is ook niet Coopers ding, zelfs zijn wanstaltig piepende duitse tuinkabouter met bierpul kon hem niet over de streep trekken. Maar al met al heeft onze vent het echt fantastisch gedaan en hij was niet eens de slechtste van zijn groep. We stoppen nu even met de cursus voor 8 weekjes. De laatste periode hebben we iedere maandagavond met weer, wind en vooral veel kou op het veld gestaan, dat is nu wel even genoeg. Over acht weken als het wat meer licht en lente is gaan we dan op voor de VEG 1.

groetjes uit Nimwegen,
Judith, Kelvin en Cooper (met diploma :-))



Lieve CC, wat ben jij een kanjer! Van harte gefeliciteerd, en laat je maar lekker verwennen, hoor! Dikke knuffff van 't Koningshoekje xxx

1 opmerking:

  1. Geweldige puntenlijst voor CC,gefeliciteerd ook voor het vrouwtje,
    groetjes van Anne-Marie en Bommel

    BeantwoordenVerwijderen