maandag 13 september 2010

Een berichtje van Cooper & co


Eventueel te bestellen via :
http://www.dierenstunters.nl/


He Aliene,

Het sloopproof matje (tot nu toe klopt het wat er op het etiket staat) is een X-treme all weather exemplaar van Pet joy products. Je hebt ze in meerdere maten.

Eigenlijk zijn ze ook voor buiten, maar dat maakt ze nu juist zo handig voor binnen, goed schoon te maken en ze ruiken niet dus hoef je ze niet om de dag in de wasmachine te gooien. Cooper vind het allemaal prachtig.

BEDANKT VOOR DE TIP, JUDITH !!

Gisteravond Cooper maar weer eens gewogen. 9300 gram, wij vinden hem zelf aan de forse kant al hoewel hij geen hele dikke indruk maakt, je kunt zijn ribben voelen maar niet zien (om een beeld te geven van zijn postuur). wat is zo'n beetje de groeicurve die normaal is bij teckels en wat denk je wat zo'n beetje zijn eindgewicht zal zijn? Ben wel benieuwd.

MIJN REACTIE, WAT BETREFT HET GEWICHT....

Wat betreft het gewicht van Cooper, en wat de verwachtingen zijn daar is eigenlijk heel weinig over te zeggen. Hij zal heus geen 15 kilo worden, hoor! Maar als je naar zijn Papa Fadiem kijkt en half-zusje Fatima (die nu als teef evenveel als jullie Cooper weegt, maar ook nog volop in de groei is....) Het allerbelangrijkste is om goed naar je hond en zijn verhoudingen te kijken. Zoals ik lees kloppen deze prima bij Cooper. Je moet niet naar gewicht kijken, maar naar de hond en volgens mij zit dat helemaal goed, hoor!

Gistermiddag zijn we door de stromende regen in het bos gelopen. Cooper los hij heeft genoten, lekker door de plassen spetteren en later als een verzopen katje weer in de auto. In het bos heb ik goed de gelegenheid te oefenen met de puppycursus dingetjes. Ik ben zo trots op hem, want "hier" was toch belangrijker voor hem dan de jacht op een vogeltje....Al met al, blijft ons Coopertje een klein beetje een luilak (wat past ie goed bij ons he) maar het lopen gaat nu gewoon echt goed. Hij vind het heerlijk om te snuffelen en al zijn dingetjes te doen die een hond zo moet doen.

We hebben met andere honden ook vooral positieve ervaringen. Alleen boxers vind hij erg spannend, op de puppycurus zit een boxer in zijn klasje en daar is Cooper niet echt vriendjes mee. Grappig dat hij op alle andere boxers in het park nu ook zo sterk reageert. Komt vast ook wel weer goed.

he groetjes maar weer,
Judith, Kelvin en Cooper

Geen opmerkingen:

Een reactie posten