maandag 18 februari 2013

"the King's corner news


Hallo teckelvrienden,

Daar is dan eindelijk weer een krabbeltje uit ons "Huisje Weltevree".

Het gaat ontzettend goed met onze teckeldametjes en afgelopen weekend voelden ze net als wij de lente-kriebels met dat zonnetje op zondag! Daar hebben wij heerlijk van geprofiteerd!

Onze aankomst in de duinen

Het is enorm boffen om zo'n prachtig natuurgebied als de Loonse en Drunense duinen zo dicht in de buurt te hebben en hoe leuk is het om daar weer mooie kiekjes te schieten van onze modelleke's als wij daar zijn!

Onze jongste telg kijkt ff om, kom Oma & Opoe...waar blijven jullie!

Jeroen & Liza waren het weekend gezellig thuis en gingen ook mee, en wat hebben wij vaak tegen elkaar gezegd....wat is het toch heerlijk om ons roedeltje zo te zien dollen en hollen.

Natuurlijk moesten ook alle lekkere geurtjes opgesnoven worden!

Wat ons gisteren ook weer opviel dat Benthe de taak van Sjors heeft overgenomen, en het roedeltje beschermt....mochten andere snuiters te opdringerig worden ;-) Terwijl Lobke juist het roedeltje bij elkaar houdt en zo verdelen de meiden het mooi!

Hey, nog meer teckies!

Wij kwamen natuurlijk nog meer teckies in duinen tegen en altijd opvallend hoe leuk dat samen gaat!

Pluk was 1 van die teckies en hij vond onze meisjes wel erg interresant....vooral Benthe rook lekker. Zou ze nu eindelijk eens loops worden.

Wat ook leuk was dat wij er achter kwamen dat Pluk & Catootje, beide "Eeuwige Jagertjes"uit Molenschot (van dezelfde fokker) waren. Alleen was Pluk 2 jaar ouder als Catootje, dus geen broer, maar wel heel bijzonder! Je komt niet elke dag familie tegen, tóch!


De volgende kiekjes waren ook een film waard geweest.....
Liza ging lekker hollen met de snuiterssss en liet ze telkens naar haar toe komen!Maar toen er een leuk honden-vriendje lag te rollebollen was ze niet meer interessant hahaha!Het was enorm druk met bezoekers, maar in zo'n groot gebied merk je daar niets van en brengt het juist een hoop gezelligheid!

Allemaal de pootjes van de grond!

Flying Benthe

Fying Lobke & Famke!

De dametjes kregen er geen genoeg van!

Maar aan leuke dingen komt ook weer eind en het is heerlijk om zo via het blog weer ff na te genieten!

Lekker slapen voor straks en morgen gezond weer op!

Teckelgroetjes van Aliene, & de snuitertjessss

Bye, bye
Zwaai, zwaai!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten