maandag 25 februari 2013

Op puppytour naar Florien & Fenna!


Hallootjes,

Afgelopen week was het wel een feestweek wat betreft het weerzien met 3 pupjes van 't F-nestje.

Donderdag zat ik al vroeg in de auto naar Eerbeek, waar Nel met Flip, met haar dochter en kleinkinderen een weekje op vakantie waren.

Flip leert graven van Keyano en Duncan :-)

Ik heb op deze dag Flip gefatsoeneerd en wat is hij super lief geweest op tafel. Zijn vacht was nog niet helemaal plukrijp, dus was dit de beste optie en hebben wij er een hele fijne dag van gemaakt! Het was een heerlijk weerzien!

Na al het getut, lekker knuffelen met Sonja!

**************

Gisteren gingen wij op puppytour in Utrecht bij Jannie & Florien.

Florien "van 't Koningshoekje"

Toen wij binnenkwamen herkende Florien ons gelijk en bleef het vreugde-plasje niet uit! Wat was dit teckelmeisje gegroeid, zeg! En haar lekkere teckelsnoetje was heel bekend ....zo schattig!

Het was heel moeilijk om goede kiekjes van dit door het dolle teckeldametje te schieten....want stil zat ze alleen als ze lekker bij ons kroelde en dan wil je ook van dat moment genieten.


Een lekker dollende Florien!Wat een heerlijk vrolijk ding is Florien en ze haalde alles uit de kast om haar gekste kunstjes te laten zien....geweldig!


Wat erg ontroerend was de liefde tussen de poes van Jannie & Florien! In het begin moest de poes erg wennen aan de komst van de vrolijke snuiter, maar inmiddels is er ware liefde ontstaan!

Wij willen Jannie heel erg bedanken voor de goede zorgen en gastvrijheid, wij hebben van het bezoekje genoten!

Knuffel, knuffel-tijd!


**************


Na het afscheid van Florien waren wij binnen 25 minuten in Vinkeveen, waar wij hartelijk werden begroet door Caludia, Tom, Fenna, Marley en de kids,

Hartsvriendjes, Fenna & Marley!

Ook Fenna was helemaal door het dolle toen ze ons weer zag en het was geweldig om te zien, wat een super kameraadjes Fenna & Marley zijn.Tom & Fenna waren net terug van de puppytraining en Fenna had het heel goed gedaan!

Toen wij lekker aan de koffie met verwennerijtjes zaten, wilde Fenna heerlijk bij mij zitten en viel ze heerlijk tegen mij aan in slaap....tja, dat zijn bijzondere kadootjes, waar ik als fokster enorm van geniet. Je blijft toch een speciaal plekje houden bij de pupjes die bij ons zijn geboren en dit blijft bijzonder.Claudia en ik hebben ook een hele tijd met de snuiters op de grond gezeten, en dan kun je intussen wel erg mooie kiekjes schieten.

Met z'n 2tjes op 't kiekje

Heerlijk kroelen met z'n tweetjes

Claudia wil heel graag zelf leren plukken en komt over een paar weekjes naar ons toe. Natuurlijk moest ik Fenna's vacht wel ff checken...


Maar ook aan dit leuke bezoekje kwam weer een eind en langs deze weg willen wij ook Tom & Claudia heel erg bedanken. Het was echt heel erg gezellig!

FF relaxen...


Bye, bye,
Zwaai, zwaai!


**************

Een hartverwarmend berichtje uit Vinkeveen:

Fenna, Tom & Claudia! Aliene

Dankjulliewel voor de supergezellige middag!!
We vonden het ontzettend leuk om jullie weer te zien en te spreken.

En wat vond Fenna het leuk om jullie weer te knuffelen!
Zo bijzonder om de herkenning te zien en dat het vertrouwd voelt voor haar.

Tijd voor een tukkie!

Nadat jullie richting Tilburg waren vertrokken ging ze heerlijk bij Marley & Tom slapen.

Tot gauw!!
Liefs, Tom, Claudia & de kidsGeen opmerkingen:

Een reactie plaatsen