zaterdag 17 december 2011

De 55ste dag!Hoi,hoi,

Benthe heeft de afgelopen nacht weer heerlijk geslapen en rond de klok van 8 uur maakte ze ons wakker.

Gisteren ontdekte ze dat het op de bank springen toch wel minder soepeltjes ging en daar was toch wel erg verbaasd over.....ze keek mij echt zo aan met een blik, wat is er nou met mij aan de hand??

Verder zie je de pupjes nu zelfs bewegen als ze rustig op de bank of in je armen ligt te slapen. Super lief gezicht!

De buik zien wij nu per dag toenemen, en haar verstandige blik ook ;-) Voor degene die Benthe nog niet zo goed kennen.....ze is altijd echt de Benjamin van ons roedeltje geweest tot nu toe en eentje die van leven in de brouwerij houdt, een Hollewaatje dus!Iedereen is de aankomende dagen druk voor de feestdagen en wij ook natuurlijk. Je haalt toch voor de kerst wat extra lekkere dingen in huis en gisteren heb ik voor de snuitertjes iets extra lekkers meegenomen voor over de brokken.... "SLOBBERSAUS"

De naam zegt het al, en lekker dat ze het vinden,het is een echte aanrader vol met extra vitamientjes! Ik kreeg de tip van Anja (van Gijs & Bas van 't Koningshoekje) en het is bij AH te koop.

Tot zover weer het laatste nieuws uit het laantje der Schipluiden en nog een fijne avond!

p.s. wij kregen gisterenavond nog een heel gezellig mailtje van de Fam. van Erp

***********************************************Hoi Hans en Aliene,

Hoe gaat het bij jullie? Wat is de weblog weer leuk over zwangere Benthe. Wat ziet ze er lief uit. Ook wij beginnen ons super te verheugen op ons nieuwe hondje.

Mart zei van de week nog dat het nu toch weer tijd wordt voor wat leven in de brouwerij. Zoals je al eerder schreef ik hou het blog goed in de gaten. Spannend joh!!!!!! En zoooooooo leuk weer.

Stel je toch voor dat het kerstpupjes worden. Mooier kan bijna niet. Ennnnneeee Hans wat sta je weer prachtig op de foto hahaha.

Een heel fijn weekend en voor Benthe een dikke knuf van ons. Heel veel liefs en groetjes Nanda, Martien, Joyce en Bob.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen