zondag 6 november 2011

Op "Puppytour" naar Hengstdijk!

Holadiejeeeeee, daar zijn wij weer!

Wat een speciale dag was het vandaag! Wij waren nog nooit eerder in de buurt van Hengstdijk geweest en kwamen dus in een heel nieuwe omgeving en wat is het er prachtig. Nog leuker was het warme onthaal van Pleunie & Doortje, die ons al tegemoet kwamen lopen....Doortje is natuurlijk enorm gegroeid en zo blij om ons te zien, dit is zo bijzonder om te ervaren.....dat de pupjes je gelijk weer herkennen.

Wat wonen Doortje & co in een geweldige omgeving op, en zowel buiten als binnen heeft de kleine teckel-meid volop vertier! Binnen heeft ze poezen-vriendinnen Pim & Pom, en de Golden Retriever Silko. Geweldig om het spel tussen die twee te zien, en als Silko (is al een oudere hond) moe is, dan stopt Doortje en gaat ze ook lekker uitrusten of verder met iets anders te spelen. de kleinkinderen van Pleunie & Martin zijn ook dol op haar, en altijd voor een spelletje in.

Gisteren is Doortje zelfs met Pleunie op jacht geweest. Het was natuurlijk om Doortje aan de schoten te laten wennen, en kijken hoe Doortje op alles reageert....................en ze vond het prachtig. Pleunie jaagt nu natuurlijk nog niet met haar, maar wil dit als Doortje ouder is wel gaan proberen, en gaat hiervoor ook cursussen met haar doen. Het is een grote hobby voor Pleunie en haar andere hondje was niet geschikt voor de jacht, maar zoals het er nu uitziet vind Doortje het wel heel erg leuk!

Verder heeft Doortje een prachtige grote ren buiten, want ze kan niet natuurlijk niet los op de boerderij lopen omdat dit veel te gevaarlijk.
Natuurlijk mag ze elke dag met Pleunie mee over het grote terrein en kijken bij de zorg-boerderij, camping, paardjes en heerlijk struinen op de dijk. Het was super leuk om alles nu te hebben gezien en er een beeld bij te hebben, na een uitgebreide rondleiding.De middag vloog om en Doortje ging net als haar broertjes en zusjes ook relaxed tussendoor slapen. Zo fijn om te zien, dat het nestje zo lekker op hun gemak is, zelfs als er bezoek is! Wat hebben alle pupjes toch een fijn thuis!

En zo kwam er ook een einde aan de puppytour van het D-nestje! Nogmaals dank aan alle baasjes voor de gastvrijheid en vandaag natuurlijk speciaal aan Pleunie & Martin!


Wij gaan ons langzaam voorbereiden op het E-nestje (leuke namen verzinnen, contacten met aanstaande baasje enz) en iedereen een hele fijn week toegewenst!

Zondagavondgroetjes "van 't Koningshoekje"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten