zondag 20 november 2011

Life goes on......Hallo,

Ik heb de afgelopen week er vaak aan gedacht, met welk nieuws ik de draad van het weblog weer op zou kunnen pakken en vond dit toch wel heel moeilijk, en dan krijg je toch vanzelf weer een opening om weer van start te kunnen, want......

Vanmorgen kreeg ik een belletje van de Fam. van Erp en gelukkig gaat het na omstandigheden weer een stuk beter!

Natuurlijk is het gemis van Dorus groot, maar het nestje van Benthe is ook weer lichtpuntje om naar toe te leven....want ze willen graag een teckel-pupje uit het nestje van Benthe. Een nieuw pupje kan Dorus niet vervangen, maar wel weer een heel hoop blijdschap en plezier geven in hun leven!Dinsdagmorgen om 10.00 uur hebben wij bij Dierenkliniek "Den Heuvel" de afspraak voor de echo! Hier kijken wij natuurlijk enorm naar uit!

Het gaat prima met Benthe en ze is vandaag 27 dagen zwanger.... ...
Ze knuffelt en kroelt heel wat af! Ze heeft wel alle symptomen van de zwangerschap, maar tot nu kun je nog niet veel zien (behalve een iets ronder buikje en flinke tepeltjes) Dit is natuurlijk heel normaal voor de 1e zwangerschap en de duur ervan.

Met Catootje, Lobke & Sjors gaat het ook prima en die mutsen heerlijk met Benthe mee!De afgelopen week heb ik onze website in een nieuw jasje gestoken (kleuren aangepast, nieuwe foto's enz), maar hij is nog niet helemaal klaar!

Door op de 1e foto van mij en de teckies (hier op het weblog) te klikken, kom je automatisch op onze eigen website, en door op het logo van het NTC te klikken...kom je op website van het NTC

Iedereen en goede week toegewenst en tot het volgende berichtje!

Zondagavondgroetjes van 't Koningshoekje

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen