zondag 11 september 2011

Op "Puppytour" naar Veenendaal & Lienden!Goedemorgen allemaal,

Zondag was het zover, en gingen wij voor de 2e keer op puppytour van het D-nestje!

's Morgens eerst op weg naar Veenendaal, waar wij ontzettend hartelijk verwelkomt werden door Martien, Nanda, Joyce & Dorus. Ik probeerde zo rustig mogelijk te begroeten, voor mij best moeilijk :), maar ondanks dat bleef het blijdschapsplasje niet uit.Wat is het toch super leuk om de pupjes terug te zien, en ook alweer zo gegroeid. Dorus was helemaal gelukkig en bleef heerlijk bij ons in de buurt, om maar niets van ons bezoekje te hoeven missen. Wat wij zo opvallend vinden na deze 3 bezoekjes, dat tot nu toe alle teckies zo relaxed zijn, en heerlijk een dutje gaan doen en zo ontspannen zijn. Heel mooi om mee te maken en te zien!

Wij raakten natuurlijk bijna niet uitgekletst en genknuffeld met Dorus.....het was echt moeilijk om weg te komen, maar er blijft een tijd van komen en een tijd van gaan. Martien, Nanda, Joyce en Dorus ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid en wij hebben genoten!

Op naar Lienden waar zelfs 2 van onze teckies met hun baasjes op ons zaten te wachten.... Na een minuut of 20 rijden, waren wij al op plaats van bestemming en ook Fitou & Catootje waren ook door het dolle heen bij onze komst!Geweldig hoe de teckel-meiden een demonstratie gaven van spelen en knuffelen, en je komt op zo'n moment handen en ogen te kort.

Fitou is helemaal gek van haar bal en kan zich daar kostelijk mee vermaken. Ze is een dubbelgangster qua postuur van haar Oma en Dame Catootje is al net zo groot als haar. Wat lijken de pupjes uit het D-nestje enorm op elkaar nu ze aan het uitgroeien zijn en de blik en snoetjes zijn bijna identiek!Wij merkten dat Catootje dat niets om een bal gaf, maar vind het spelen met Fitou en de anderen helemaal geweldig. Het is echt genieten om even een kijkje mogen nemen en de sfeer te kunnen voelen in de nieuwe huisjes, en dit doet ons enorm goed! Complimentjes voor de baasjes waar wij zijn geweest, want wat doen Darius, Dorus, Fitou & Dame Catootje het goed bij jullie! Top om mee te maken en te zien!

Kortom de dag vloog voorbij en thuis er 4 snuitertjes met smacht op onze thuiskomst te wachten, en konden wij op de terugreis de dag aan ons voorbij laten gaan en nagenieten. Wij werden compleet overvallen door onze eigen doggies en moeder Lobke konden wij vertellen, hoe goed het met haar teckel-kids ging!

Nico, Conny, Lilian, Bas, Fitou & Catootje ook heel erg bedankt!Voor het D-nestje een super fijne 19e verweekdag en iedereen een hele goede week toegewenst!

Groetjes Aliene & co

p.s. Wij hebben nu de helft van het D-nestje bezocht! Op naar de volgende 3 kanjers!
Wordt vervolgt op 2 & 23 Oktober!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen