maandag 26 september 2011

Groetjes van Dirkje & co.Hoi, hoi,

Met Dirkje gaat het uitstekend, vooral met dit heerlijke weer, de hele dag buiten in de tuin. Van haar mag het tot de kerst zo blijven maar we wachten af.

Ze is gisteren weer naar hondenles geweest. De spelletjes vindt ze nog het allerleukst en laat haar dan ook van haar allerbeste kant zien!

De gehoorzaamheid laat nog al eens te wensen over. Als ze zin heeft doet ze alles voor een brokje, maar o wee als haar pet de andere kant op staat, dan vertikt ze het. Ze noemen dat op de les "teckelgedrag", nou daar weet jij alles van.'t Zal wel goed komen met haar.

Ze is al weer een week ouder, de tijd gaat ook zoooo snel! Zo te zien gaat het met alle teckies prima, ja wat wil je ook met zo'n geweldig begin !!!!

Trouwens leuk om te zien hoe ze al allemaal gegroeid zijn, ik hoop ze nog eens in het echie te zien!!

We kijken in iedergeval uit naar de teckietour van a.s. zondag en zijn benieuwd wat jullie van onze Dirkje vinden. De 6-ling lijken veel op elkaar maar hebben toch hun eigen trekjes!

Wij wensen jullie een fijne week toe met veel mooi weer, dat hebben we nu toch wel verdiend, en tot zondag, gezellig !!!!!!!!!

Dikke knuf van Dirkje aan jullie snuitertjes en groetjes van ons beiden,
saskia en nico.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten