zaterdag 10 september 2011

Back to my roots!Goedemiddag blogfans,

Afgelopen dinsdag zijn Anne & Darius op bezoek geweest bij "van 't Koningshoekje" en wat hebben wij een fijne dag gehad, met uiteraard heeeeel veel teckelpraat!

Tegen koffietijd hoorde ik de auto aankomen en kon ik de blijde Darius en Anne verwelkomen. Darius had gelijk door dat hij op plaats van bestemming was, en wij waren helemaal gelukkig om elkaar weer te zien. Hij herkende alles gelijk weer, en voelde zich meteen thuis! Anne had een super lekkere boter-vlaai meegenomen en broodjes, dus wij werden ontzettend verwend!De ontmoeting met onze snuitertjes hebben wij in etappes gedaan, en als 1e met zijn moeder natuurlijk. Ik had Anne al gewaarschuwd dat de moeder, de kleintjes gelijk ff op hun nummer zet, en ze corrigeert en dat gebeurde ook.

Je kon gelijk merken dat het moedertje haar zoon Darius herkende, en goed in de gaten hield en na de correctie ook blij was om hem weer te zien, maar het echte stoeien spelen liet ze aan Benthe over....zij is en was tenslotte wel de moeder, he! :) Dat is een serieuze taak!

Benthe & Catootje waren ook dolgelukkig om Darius weer te zien, en aan stoeien en kroelen geen gebrek!'s Middags heb ik Darius zijn oortjes geplukt en de haartjes tussen de voetzooltjes weggehaald, maar dit was toch niet zo zijn hobby! Wij hebben er lekker de tijd voor genomen, zodat hij er geen hekel aan krijgt, en dat ging prima!

Kortom weer leuke dingen om naar terug te kijken en iedereen een heel fijn weekend!

Groetjes van Aliene & cop.s. morgen krijgt de puppytour zijn vervolg in Veenendaal en Lienden bij Dorus & Dame Catootje! Wordt vervolgt...........


De camera heeft deze dag uiteraard niet stil gestaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen