vrijdag 15 april 2011

Mooie kiekjes van Cooper Coen


CC een echt teckel-fotomodel!

CC (inmiddels alweer een jaar) uit onze laatste nestje van Catootje & Fadiem is voor zijn vrouwtje model geweest, en gedraagt zich zo te zien voorbeeldig vor de camera (heeft ie niet van zijn moeder, want die peert hem zodra ze de camera ziet hahaha)!!


Echt in stijl in de Mini-Cooper Clubman

Natuurlijk leert Judith in haar opleiding precies, hoe ze Cooper het mooist op de foto krijgt, en het resultaat mag er dan ook zijn!!


FF om het hoekje kijken...

Zonnig weekend iedereen, en teckelgroetjes van 't Koningshoekje!


Met mijn trotse baasjes bij de voordeur!

Een leuk berichtje van baasje Judith:

Cooper lijkt inderdaad erg op zijn ouders, maar heeft veel van Catootje. Qua karakter weet ik natuurlijk niet.

Cooper verandert nu echt in een puber die de wereld heel anders gaat beleven. Zijn relaxte en ietwat onderdanige houding maakt dat hij een heerlijke teckel blijft zonder door te slaan in de echte teckelkaraktertrekken.

Wat we nu zien is in ieder geval dat hij het "erf" en ons gaat bewaken, soms met een blafje (daar schrikt ie dan zelf van), de dames zijn zeeeeer interessant en al die konijntjes (hij begint echt jachtinstinct te laten zien).

Het grappige is dat Cooper altijd heel stoer ergens op af wandelt, maar dan wel even kijkt of wij nog in de buurt zijn (je weet maar nooit). Hij is wel echt op zijn teckels dapper, trouw en vooral onvermoeibaar, al met al heerlijk.

We hebben hem vanavond nog eens goed afgemat zodat we morgen misschien iets langer kunnen blijven liggen, we blijven hopen, maar meestal is het echt 8.00 uur in het weekend.

Nou geniet van het zonnetje dit weekend,
Groetjes Judith, Kelvin en Cooper


Dikke knuff van ons allemaal, lieve Cooper xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten