maandag 18 april 2011

Daar zijn wij weer.....


Gabber


Cobus

\
en Bas waren er óók!!

Halootjes,

Zondag was er in Bosschenhoofd een trimmiddag. Baasjes konden leren om de vacht van hun teckel te toiletteren.

Gabber, Cobus (beide uit ons 1e nestje en broers van Lobke) en Bas (uit ons 3e nestje en broer van Benthe) van 't Koningshoekje waren er met hun baasjes, en wij zijn op het laatst ook nog even een kijkje gaan nemen.

Er was veel belangstelling voor deze middag, en er hing een gezellige sfeer. Het hoogtepunt voor mij persoonlijk was natuurlijk toch, om die leuke van 't Koningshoekje teckies te kunnen kroelen.

Nu ben ik in alle drukte vergeten foto's te maken van dit leuke event. Excuus want ik had jullie natuurlijk graag mee willen laten genieten....


Anja met een uitgevloerde Bas


Heerlijk duo!

Anja (het baasje van Gijs & Bas) vroeg ons nog om gezellig mee te gaan, en gelukkig heb ik daar wel hele leuke foto's van gemaakt.


Gijs vermaakt zich kostelijk!


Vanaf zijn troon kan Bas alles goed overzien..

Gisterenmorgen kwam Kobus (uit ons 2e nestje en broer van Gijs) om in zijn lentepak te worden omgetoverd. Bert, Wouter & Carly kwamen hem al om 8 uur brengen, en natuurlijk hebben wij eerst bijgekletst onder het genot van een kopje koffie, en kon Kobus zich met zijn teckelfamilie moe maken voor dat het echte werk zou beginnen.


Aliene en Kobus tijdens de plukbeurt!


Is ie niet super-braaf??

Wat een super lieverd is dit mannetje met trimmen, en vond alles prima in welke standjes ik hem ook op trimtafel zette. Natuurlijk hielden wij tussendoor ook wel kleine pauzes, en dan kon hij zijn hart weer ophalen met onze snuitertjes. Zodra wij weet gingen trimmen, dan hielden de teckel-meiden zich ook weer rustig.
Om 12 uur zat Kobus strak in zijn lentepak, en was hij weer helemaal happy toen Bert hem kwam halen!!



Samen met baasje Bert het resultaat showen!



Zonnige-groetjes van Aliene & co

Geen opmerkingen:

Een reactie posten