maandag 8 november 2010

Op "PUPPY-TOUR" in het noorden des lands!





Daar ben ik dan met mijn puppy-tour verslag!!

De puppytour heeft ons gisteren prachtige stukjes laten zien van Nederland, waar wij nog nooit geweest waren. Dan besef je hoe mooi Nederland is, en het weer was ons natuurlijk ook erg goed gezind.

Om kwart over 8 ‘s morgens zaten wij al in de auto om naar Oudemirdum te rijden, waar Umai- Celientje met haar baasjes woont. Het was enorm mistig en ook is er nog flink regen gevallen op de heenweg, maar hoe verder naar het noorden, hoe mooier het werd!











Toen wij daar tegen half 11 aankwamen, kwam Umai ons al tegemoet, en wat was ze super blij om ons weer te zien. Ons 1ste kopje koffie hebben wij lekker buiten gedronken, en enorm genoten van de natuur en het lekkere buitleven en alle leuke verhalen over en weer. Benthe & Umai hebben heerlijk rondgelopen en gespeeld, terwijl Noa (hun 9 jarige dwerg teckel) lekker binnen op haar bank lag te slapen.





Wij kenden Umai haast niet meer terug en wat was het heerlijk om haar weer even een paar uurtjes om ons heen te hebben!! Bernadette & Anja bedankt voor jullie gastvrijheid & tijd!!





Tegen 13.00 uur zijn wij via de afsluitdijk naar Den Helder gereden om daar een bezoekje aan Casper te brengen.


Oooooo, Cas wat is dat nou??

Casper stond ons al voor het raam op te wachten samen met Frenka, en wist eigenlijk niet hoe hij moest reageren toen hij ons weer zag. Hij was de hele morgen al veel drukker dan normaal, en het was net of hij het aan Frenka en Gerard voelde, dat er iets spannends zou gebeuren....

Na een paar minuutjes blaffen, was hij toch wel enorm blij en kwam hij volop kroelen. Ook Casper is enorm gegroeid en echte stoere teckelboy, die volop in zijn pubertijd zit.







Cas doet het erg goed op de cursus, maar als hij echt geen zin heeft…..dan is ie niet thuis! Hahaha hoe herkenbaar is dit??


Caren met Casper

Ook kreeg Casper bezoek van teckelvriendin Jet met haar baasje Caren. Met Caren heb ik al een hele tijd mailcontact, en via mij heeft ze haar Jet bij ‘t Pollenhof gekocht, en nu wij toch in Den helder waren, was het heel leuk om zo even af te spreken. Frenka & Caren hebben door hun teckies contact gekregen met elkaar! Een gezellige boel bij elkaar dus!

Jet had weinig oog voor Cas. De 2 konijntjes waren veel interessanter, en deze heeft Gerard maar in de keuken gezet op een gegeven moment. Gerard had heerlijk appeltaart gebakken, en dat hebben wij ons goed laten smaken!! Tegen 16.00 uur was het voor ons weer tijd om naar huis te gaan!











Jaaaaaaaaaaaaaa, en toen wilde Jet alleen nog maar in de keuken hahaha

Casper vind een camera erg vervelend en draait zich om zodra hij je er mee aan ziet komen hahaha, hoezo een teckel?? Toch best knap dat wij ondanks dat, veel leuke kiekjes hebben kunnen schieten! Dinsdag gaat Cassie-boy naar de kapper en zal zijn wilde look verandert worden in een deftig heertje!!

Natuurlijk willen wij ook Frenka & Gerard erg bedanken voor hun ontvangst!
Wat is het toch leuk om onze puppy’s weer te zien in hun eigen omgeving!





Wij hebben nog één reisje in het verschiet naar Maastricht, om Moa-Chiel, Floor & Kim te bezoeken…..
dusssssssss wordt vervolgt!!

Fijne week en teckelgroetjes uit Tilburg van Aliene & haar snuiterkwartet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten