vrijdag 25 mei 2012

Teckelwandeling!


Hallootjes,

Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover......de voorspellingen van het weer waren behoorlijk onzeker, maar de weergoden waren ons gelukkig deze keer wel goed gezind. Wij konden daarom met heel veel teckels in de Loonse en Drunense Duinen wandelen. Wat heel bijzonder was dat er ontzettend veel teckies "van 't Koningshoekje"waren gekomen.Uit al onze nestje waren er snuitertjes en wat geeft dat een super trots gevoel als je zo de nazaten van ons roedeltje ziet.

Uit het eerste nestje waren Helma met Gabber (Floris), en natuurlijk ook onze Lobke.

Uit het tweede nestje waren Peter & Anja met Gijs (Aaron) en Judith & Bert met Kobus (Abel)

Uit het derde nestje waren Bas (Boudewijn) ook van Peter & Anja en onze Benthe.


Uit het vierde nestje waren Kelvin & Judith met Cooper (Coen) en Kim met Mao (Chiel)


Uit het vijfde nestje waren Saskia & Nico met Dirkje

Uit het zesde nestje waren Nanda, Martien, Joyce, Bob met Joep (Elmo) en Rianne & Rien met Benthe jr.(Elvira) en onze Famke(Eva)!
Joep & Benthe jr. zijn zo blij om elkaar weer te zien!

Wij werden verrast bij aankomst door Joep, Nanda & Joyce die ons al hadden zien aankomen. Wij waren Lobke, Benthe & Famke uit de auto aan het halen, toen er blijde teckelpup om het hoekje van de auto aankwam ;-) en het snoetje was net Famke, dus dit kon niet missen dat was Joep! Wat een heerlijk weerzien.

De 3 jongste teckies leken elkaar weer te herkennen en stoeiden volop.
Benthe jr & Joep kregen er helemaal geen genoeg van... Famke hield haar moeder Benthe en oma Lobke wel enorm goed in de gaten.

Nadat iedereen gearriveerd was en met elkaar had kennis gemaakt, kon de wandeling beginnen!Teckeltjes, teckeltjes, teckeltjes 

Wij kennen het natuurlijk van de shows dat er zoveel teckeltjes bij elkaar zijn in alle variƫteiten, maar zo met elkaar wandelen is toch weer een heel andere ervaring.De wandeling in volle gang..


Onze route zou ongeveer een uur duren, maar dit werd bijna 2 uur! Eerst liepen wij hele stukken in het mulle zand, maar gelukkig was het grootste gedeelte tussen de bomen en in de schaduw.
Even op elkaar wachten, zodat de groep bij elkaar blijft!


Flink doorstappen in het zand!Tussen de bomen is het een heel stuk koeler...


Mooi panorama!

Geweldig met zoveel teckies en baasjes bij elkaar!

Natuurlijk konden wij onderweg al bijpraten over onze snuitertjes


Kelvin met z'n teckeltrots Cooper (alias fopsnor)
.
Na goed de beentjes te hebben gestrekt, was er tijd voor een terrasje met z'n allen. Jammer genoeg konden Judith, Bert & Kobus niet blijven, want een voor ons vreemde teckel had Kobus in zijn staart gebeten en daarom gingen ze gelijk naar huis en contact met de dierenarts opnemen.


Nanda & Joyce genieten volop!

Natuurlijk wilden wij deze bijzondere dag ook vastleggen op een kiekje!Het valt niet mee om alle snuitjes de goede kant op te krijgen ..

Jammer genoeg komen er aan alle leuke dingen weer een eind. Alle baasjes waren ontzettend enthousiast en vonden het zeker voor herhaling vatbaar! Achteraf had ik veel meer foto's willen maken en ook alleen met de teckies "van 't Koningshoekje bij elkaar, maaaaaaaar gewoon voor een volgende keer!


Er is een tijd van komen en van gaan......vlnr Oma Lobke, Mama Benthe, en dochter Famke!

en gingen wij naar Catootje & Sjors toe, die goed op het huis hadden gepast!

Wij wensen iedereen een teckelfijn zonnig Pinksterweekend en tot een volgend berichtje!

Vrijdagavondgroetjes van Aliene, & de snuitertjesGeen opmerkingen:

Een reactie posten