maandag 23 april 2012

Groetjes van Joep & co.Hoi lieve Aliene en Hans,

Hoe gaat het bij jullie? Veenendaal is zich volop mooi aan t maken voor het koninklijke bezoek op 30 april as. Het kleurt hier heel langzaam oranje. Zo gezellig om te zien.Met Joep gaat het supergoed. Hij weegt momenteel 6,7 kilo!!!!!!!!!!!!!! Hij groeit als kool. Ook hij heeft een fietsenrek in zijn bekkie. Wat ik verbazend vind is dat de nieuwe tanden alweer zo snel doorkomen. Joep vindt het heerlijk om buiten te wandelen. Vooral de andere honden die wij tegenkomen zijn reuze interessant.

Er loopt hier een hele grote rottweiler en dat is Joep zijn grootste vriend!!!!!!!!!!!! Als hij die ziet plast hij gewoon van blijdschap. Ik schrik iedere keer want die hond is zooooooo groot,maar ze zijn dol op elkaar en pasha is heel lief voor Joep. Heel leuk om te zien joh.

28 April kunnen wij helaas niet meewandelen want ik moet werken. Maar wat een leuk idee. Ik vind het echt jammer dat we niet meekunnen. Misschien een volgende keer.Leuk om alle avonturen van Famke en de andere snuiters te lezen, veel herkenbare dingen.

En we zijn zooooooooooo blij met Joep, het is zo'n gezellig hondje. Wij beleven er veel plezier aan. Ook als je hem achter in de fietsmand ziet zitten. Zo leuk en hij vindt het ook erg leuk.

Lieve mensen een heel fijn weekend. Een dikke lebberlik van Joep voor mama Benthe en Famke en voor de andere snuiters. Lieve groetjes Nanda, Martien, Joyce en Bob.

***********************************************Hallo lieve allemaal,

Hier genieten wij ook volop van de snuitertjes! Oooooo, dus wij kunnen op 30 April een oranje kuif verwachten bij Joep!

Tjonge, jonge, wat groeit Joep enorm....je kunt nu gerust op 3 maaltijden per dag overgaan. Hahaha en ook al zo'n fietsenrekbekkie! De nieuwe tandjes komen idd vliegensvlug.

Super fijn dat hij zo'n leuk contact met andere hondjes maakt, want dit is toch wel erg belangrijk.

Jammer, dat jullie niet kunnen de 28e maar heel begrijpelijk, hoor! Een volgende keer zullen wij het proberen op een zondag te plannen, dan kunnen de meeste mensen vaak wel. Binnenkort gaat de puppytour van star.....dus wij zien elkaar snel weer!

Al die avonturen van de snuitertjessss zijn zo leuk en wij genieten daar ook enorm van!

Fijne week en heel veel liefs van ons allemaal terug!
Dikke knuff voor Joep!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten