dinsdag 3 april 2012

Groetjes van Joep & co.Hoi lieve Aliene, even een berichtje uit Veenendaal.

Met Joep gaat het heel erg goed. Het is een heeeeeel ondeugend hondje. Hij pikt de handschoenen en shawls uit de mand in de gang en loopt er mee te pronken alsof het de doodnormaalste zaak van de wereld is. Schoenen, veters, broekspijpen nou noem het maar op niets is veilig voor hem. Wat een hond, joh.

Vrijdag zijn Joep en ik (Nanda) met hem naar de dierenarts geweest en dan is hij heel lief. De dierenarts kon hem goed onderzoeken en zijn 3e prikje geven. Hj vond het helemaal niet erg.Zondag ben ik begonnen met buiten wandelen met hem en zijn plasje en poepie te doen. Nou dat ging meteen goed. Hij vond het prachtig. Al die lekkere geurtjes en hij komt van alles tegen waar hij dan weer mee in zijn bekkie loopt. Takjes,blaadjes, papiertjes, stenen noem het maar op en hij is er druk mee.Zo leuk om te zien. Dus nu lopen we 4 keer per dag een blokje om en dat gaat heel goed.

Regelmatig komen wij dan ook andere hondjes tegen en dan kan hij wat spelen. Nou hij is echt niet bang. Zelfs voor de grote honden niet. Hij stapt er zo op af!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wij genieten echt van hem.

Evelyn van harte gefeliciteerd met het behaalde succes van Fadiem. Wat een kanjer zeg. Wij hopen dat onze Joep ook zo'n kanjer wordt. Een dikke lebberlik van Joep voor zijn paps.

Lieve Aliene, heel veel lieve groetjes van ons en van Joep ook een dikke lebberlik voor zijn mama Benthe en voor jullie.

Liefs Nanda, Martien Joyce en Bob.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten