maandag 28 januari 2013

"Of the King's corner" on puppytour!


Hallootjes,

Gisteren was het dan eindelijk zover.....de puppy-tour van 't F-nestje ging van start, en het eerste bezoekje was naar Flip & Nel in Heerhugowaard!

Wat een feestje is het toch om na 3 maanden de kleintjes........nou ja, kleintjes ;-) weer te zien. Het was een kleine 2 uur rijden HHW en Nel & Flip stonden ons voor het raam al op te wachten!

Nel & Flip staan voor het raam te wachten!

Tjonge, wat een warm welkom kregen wij van dit lieve koppel en als verrassing hadden wij onze Famke (doen wij eigenlijk nooit) voor Flip meegenomen.

Eerst hebben wij een kopje koffie gedronken en konden wij volop van Flip genieten, dit is ook de reden waarom wij nooit onze eigen teckies meenemen. Wij vinden het zo leuk om goed de aandacht te geven en te krijgen van de pup waar wij op dat moment zijn....

Omdat Famke ook nog een hele jonge hond is, en het ook goed voor haar is....hadden wij deze uitzondering gemaakt, natuurlijk wel in overleg!Flip liet ons met trots al zijn speeltjes zien en kwam heerlijk tussen Hans & mij zitten op de bank.....hij zat zo parmantig (of het de normaalste zaak van de wereld was), net of hij wilde zeggen: "Wat heb ik geboft, hé??"Zal ik eens mooi voor het kiekje gaan liggen!

Zo, nu kunnen jullie mij allemaal goed zien!
  
En ja, daar was Hans samen met Famke en jullie begrijpen wel dat Flip toen helemaal door het dolle was! Natuurlijk moest daar ff een filmpje van gemaakt worden hahaha!

Kijk maar, wat een plezier!!

De tijd vloog voorbij, maar dat is met alle leuke dingen!

Kijk Flip nu genieten, hahaha!

Flip is helemaal dol van de sneeuw en als hij dan weer binnenkomt wordt hij heerlijk door Nel vertroeteld en als baby in warme handdoek gewikkeld en je kunt merken dat deze schat alles prima vindt!


Saampjes in Flip's nieuwe mand!


Jaaaaaaaaaaaaa, ben ik weer :-)

Natuurlijk kon ik het niet laten om Flip op tafel te zetten en zijn oortjes netjes bij te werken, en dit is ook gelijk weer een goede voorbereiding op de pluk die gaat komen over 1 á 2 maanden!

Oooh, flip nu ben je de Sjaak !

Supertrots op deze lieve teckelknul!

Demonstratie van de mooie geplukte oortjes!

Aan alle leuke dingen.... komt jammer genoeg ook weer een eind.
Lieve Nel & Flip super bedankt voor deze gouden uurtjes en jullie zijn een geweldig koppel samen!

Bye, bye, en tot een volgende keer! xx


*******************

Een schrijfpoot van Flip:

Een beetje uitgeteld van 't bezoek!

 Lieve ,lieve Aliene en snuitertjes,

Hier even een schrijfpootje van mij Flip. Eindelijk kwamen mijn eerste allerliefste verzorgers, vanaf de dag dat ik op de wereld kwam, in het warme Koningshoekje in Tilburg .

Wat was ik super blij dat ik ze weer zag en anders mijn baasje wel, ik werd dan ook bijna plat geknuffeld door Aliene en mijn grote knuffelbeer Hans .

Ze vonden mij enorm gegroeid en dat ik een prachtig mooi teckeltje ben. Wat ook nog een grote verrassing was, dat ze Famke hadden meegenomen.

Wij hebben heerlijk gespeeld met zijn twee het baasje had ook voor ons de speeltunnel neer gezet, dus het puppy feest kon voor mij niet meer stuk.

Ook werd ik nog even goed nagekeken het resultaat was dat Aliene mijn mooie oortjes even heeft geplukt en binnen in mijn oortjes, want dat durfde mijn baasje niet [gelukkig maar] want ik word elke dag keurig geborsteld en gekamt.

  Aliene, Hans en mijn baasje hebben heel wat afgekletst en enorm genoten van het puppy bezoek .

Na een hele fijne middag hebben mijn baasje en ik ....Aliene, Hans en Famke uitgezwaaid, wat was ik daarna moe van al dat gespeel en geknuffel, zodat ik al heel snel erna in dromenland was, van deze geweldig mooie middag .

Wij zien elkaar vast nog wel een keer.Heeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel dikkke lebbers voor allemaal van mij Flip


en natuurlijk ook van Nel :-)

ps.

Ik (Flip) heb voor mijn Vijfde vermaandag voor het eerst mijn pootje omhoog gehad met het plassen (misschien per ongeluk )...stoer hé?

4 opmerkingen:

 1. LEUKE BERICHTEN:

  Freule Vos:
  Als je dit leest, krijg je een geweldig warm gevoel, jullie zijn zo begaan met de „nazaten”, geweldig. Heerlijk om te lezen dat Flip en Nel zo veel plezier met elkaar hebben en gelukkig zijn. Mooie Flip, je hebt het getroffen met een baasje als Nel.

  *******************************

  Tom En Claudia van der Kooij:
  Wat een geweldig leuk filmpje! Heel vreemd.....Fenna keek meteen op toen ze jouw stem hoorde Aliene. Bij mij op schoot hebben we samen het filmpje bekeken. Tot snel :-)

  *******************************

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Frank En Anne Vostermans:
  Ach.... Aliene, weer zo een leuk bericht op het weblog. Prachtig om te lezen, dat Nel en Flip het zo fijn samen hebben. Flip heeft ook zo een lief vrouwtje. Zo mooie foto`s ook weer. Nou en het filmpje hebben we hier nu al een paar keer gekeken, want Darius kwam ook gelijk aanrennen toen hij jou stem hoorde, hij is geen schoothondje maar nu wil hij steeds bij mij op schoot om het filmpje te bekijken...... ha ha ha......

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kim Janssen:
  Ohh.... die blik van Flip..... #smelt
  Tja en Famke..... gewoon eng hoeveel ze op Chielemans (Mao)lijkt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Aliene.

  Gabber werd helemaal gek toen hij jou stem op het filmpje hoorde!!

  Snuffelde de hele kamer door en begreep er maar niets van en zijn staartje ging maar van toktoktok,zo leuk!

  Veel liefs van Helma en Gabbermans xxx

  BeantwoordenVerwijderen