maandag 7 januari 2013

Een snuiter-schrijfpoot "van 't Koningshoekje"Het: " incognito-Cato mandje!"
 
Heleutjes,
 
Daar is dan het 2 blog-berichtje van 2013 uit Tilburg!
 
De eerste week was hier nogal druk, zoals bij de meeste mensen (opruimen en weer lekker in je ritme komen na al die dagen enz.) ....maar vergeten was ik het blog niet, hoor! 
 
 
Het: " ik hou alles mooi in de gaten mandje van Lobke!"
 
Gisteren bedacht ik mij het volgende:
Soms doet een mens van die aankopen....waarvan je niet verwacht dat er met zoveel plezier gebruik van wordt gemaakt.
 
 
Het: "dit heb ik even niet gezien mandje van Benthe!"
 
Een jaar of 6 geleden zag ik in de opruiming bij de Riviera Maison winkel, een klein wit houten mandje (eigenlijk voor een katje), afgeprijsd voor een tientje!De grote maat was er niet meer, maar dit was ook een schatje en ik bedacht mij dat deze handig zou zijn als er pupjes waren ,om in de werpkist of ren te zetten.
 
 
Het: "wat zie ik daar in de tuin mandje van Famke!"
 
Zó gezegd, zó gedaan en het was inderdaad super handig als er nestje was. Ik deed de kleintjes er in als de werpkist verschoond werd, als de pupjes groter werden dan kropen ze er zelf in, en ook het moedertje ging er met regelmaat in om ff te relaxen. Later deed ik er vaak al het speelgoed in en gingen de kleintjes boven op het torentje liggen....
 
 
Het: "wat missen wij je nog steeds mandje van onze lieve Sjors!"
 
In de loop der jaren bleef het mandje in de kamer staan en werd het door al onze snuiters gebruikt.
 
Zo had elke 4voeter wel een speciale blik of uitdrukking als die in het houten kistje lag en natuurlijk moest ik daar ook telkens weer een kiekje van schieten en komt het mandje met heel veel regelmaat op het blog voorbij.
 
De conclusie van dit verhaal is eigenlijk.....wat is een hond toch gauw tevreden. Hoe vaak wij niet tegen elkaar zeggen: Geef je snuiter een houtenkistje met een dekentje erin en het wordt de hondentroon voor het leven ;-)
 
Kortom het RM mandje willen de snuiters van 't Koningshoekje voor geen goud missen en iedere dag wordt er met veel plezier door allemaal veel gebruik van gemaakt!
 
Teckelfijne dag en tot een volgend bericht!
 
Toedelsssss Aliene, Catootje, Lobke, Benthe, Famke & Sjors *
 
 

1 opmerking:

  1. Moet nog zo vaak aan Sjors denken,ook wij missen hem,groetjes van Anne-Marie en Bommel

    BeantwoordenVerwijderen