maandag 27 augustus 2012

Zwangerschapsnieuws van Lobke

 
Hallootjes, hier een verslagje over de laatste loodjes ;-)
 
Zoals jullie op de foto wel kunnen zien is Lobke inmiddels topzwaar geworden, en ze is dan ook ruim 3 kilo aangekomen.....bijna het dubbele van haar eigen gewicht dus.
 
Gelukkig is het weer een stuk aangenamer voor een moedertje wat ieder moment kan bevallen en hier zijn wij voor haar heel blij om!
 
Het is echt genieten zoals de pupjes in de zijn buik te voelen.....zelf als Lobke gewoon ligt zie je de kleintjes bewegen. Geweldig!
 
 
 
Ja, en nu is het wachten en nog eens wachten, want het mag en kan ieder moment geboren worden. Wij zijn zo nieuwschierig en de aanstaande baasjes natuurlijk niet minder.
 
Week 9 (57 tot 63 dagen)
 
De laatse week van de dracht is behoorlijk zwaar voor de teef. Vanaf 57 dagen kunnen de pupjes zonder problemen geboren worden!
 
Dusssssssssssssssssss Lobke, zet um op! 
 
 
 
 
Aanstaande geboortegroetjes uit het hoofdkwartier van 't Koninshoekje!
 
 

1 opmerking:

  1. Als het net zo'n fijne nestje wordt als waar mijn Bommel uit komt,dan kunnen de aanstaande baasjes mooie jaren tegemoet zien.Bommel wordt 3 jaar 21 September, ik,en de mensen uit mijn buurt genieten iedere dag met volle teugen van die deugniet.Sterkte voor de laatste loodjes voor mama Lobke,
    Groetjes,Anne-Marie en Bommel

    BeantwoordenVerwijderen