woensdag 15 augustus 2012

Adventures of "the Kings corner"


Heleutjesssss,

Wat ons als snuiters vorige week toch is gebeurd.....er kwam nog een Sjors (zo te ruiken een vrouwelijke) in ons roedeltje logeren.

Ze had een beetje de kleuren van onze Sjors, maar was wel een stuk groter als wij allemaal, hoor! Niet dat wij ons daar iets van aantrekken.

Lili (haar baasje en vriendinnetje van onze Frank) & Sjors kwamen met de trein en die reis had wel bijna 3 uur geduurd.


Toen wij het berichtje kregen dat ze in Tilburg waren aangekomen, zijn wij ze tegemoet gelopen, maar toch waren wij wel verbaasd dat ze mee ging naar ons "Huisje Weltevree".

Catootje, onze Sjors, Lobke & Famke vonden het gelijk heel gezellig. Benthe die loops moet worden, vond het eerst wat minder, maar ze legde zich er toch wel snel bij neer, maar af en toe liet ze blijken dat Sjors F (van Feringa, de achternaam van Lili) niet teveel met haar kind Famke mocht spelen.

Sjors F. wist natuurlijk ook niet wat haar overkwam....zo heb je géén,
en dan ineens 5 snuitersssss om je heen!

Het was wel lastig om 2 Sjorsjes in huis te hebben, zodat Hans de naam Sjors F. heeft gelanceerd.....niet dat het veel hielp, want ze reageerden beiden, ook als je Sjors F. riep hahaha!

Famke was haar grote speelkameraadje en dit was een geweldig schouwspel! De dag vloog voorbij.... en Sjors F mocht in de bench bij Frank & Lili slapen.

De volgende morgen stond ze weer voor onze snuiterneusjes en konden wij weer volop met haar spelen.


Catootje, Famke & Sjors F gingen die dag met de baasjes naar de Loonse en Drunense Duinen. Onze Sjors, die niet altijd gezellig tegen andere honden doet, omdat hij als pup flink gebeten is, Lobke, met haar dikke buik & Benthe, die loops moest worden, bleven thuis.

Wat een feestje was het in de duinen, zeg! Met z'n 3tjes hebben wij gestoeid, onze pootjes flink gestrekt en heerlijk gezwommen. Famke voor het eerst, en haar Opoe Catootje ook.. Dit laatste teckeldametje hied nooit van een nat pak, maar toen haar achter-kleindochter zoveel plezier had....kon ze natuurlijk niet achter blijven! Sjors F liep wel in het water, maar zwemmen leek haar toch niets.Aan alle leuke dingen komt altijd weer een eind en ook aan de logeerpartij van Sjors F. & Lili.

Wat nog wel erg leuk is om te vertellen dat Sjors F het heel vreemd vond dat ze niet in het mandje paste, waar de teckeltjes zo lekker in lagen.....dan maar alleen met m'n kontje er in, moet ze gedacht hebben.


Sjors en Lili wij vonden het super leuk dat jullie zijn geweest!! Zullen wij het na het nestje nog een keertje overdoen??

Weet je, onze baasjes zijn altijd wel veel thuis, maar nu zijn ze wel heeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel bij ons en dit vinden wij wel reuze gezellig...ze zeiden dat ze vakantie hebben, maar volgens mij hebben wij dat altijd, dussss wat dat precies is??

Afgelopen vrijdag was het alweer weer bingo met een vreemde snuiter in ons midden. Nou ja, vreemd was Darius toch niet helemaal....hij zag er uit zoals wij, had een piem zoals Sjors, de kleurtjes als Catootje & Famke, de leuke streekjes als Benthe en het knuffelige en relaxte als Lobke. Wie, ooo wie was dit teckelmannetje tóch? Hihihi het is natuurlijk Darius uit het D-nestje van Lobke & Fadiem!

Anne, Frank & Darius kwamen gezellig bbq-en en bijpraten. 't Vrouwtje is morgen jarig en zij kreeg al een vervroegt kado! Prachtige foto's van Darius, gemaakt door Maarten Dings http://www.maartendings.com/

fotografie: Maarten Dings
Bewerking: Aliene Koning
Teckelfotomodel: Darius "van 't Koningshoekje"


Wat een super verassing en de dag kon natuurlijk niet meer stuk. Dat kon hij sowieso al niet, want het was weer heerlijk om met z'n allen te genieten van de koffie met heerlijke Limburgse vlaaien van Anne & Frank, de bbq, en natuurlijk van onze favoriete snuiterssssss.

Geweldig zoals ze met elkaar hebben gespeeld. Ja, en als het gezellig is dan vliegt de tijd en is het zo weer tijd om naar ons mandje te gaan......Vanmorgen is het een erg spannende morgen geweest, want Sjors moest geopereerd worden aan blaas-stenen. Hij klungelde al een paar weken en de kuurtjes hielpen niet, dus is de dokter gisteren verder gaan kijken, wat er toch aan de hand was met hem.

De operatie is gelukkig goed verlopen en hij is nu nog lekker aan het uitrusten van dit heftige avontuur.Tjonge, wij hadden wel heel veel te vertellen en gaan nu lekker luieren in 't zonnetje!

Teckelgroetjes & dikke poot van:
Sjors, Catootje, Lobke, Benthe & Famke xxGeen opmerkingen:

Een reactie posten