maandag 3 oktober 2011

Op puppytour naar Ermelo & Plasmolen!Goodmorning everyone,

Op Zondag 2 Oktober (een prachtige zonnige herfst-dag) was het weer zover dat de puppy-tour zijn vervolg kreeg in Ermelo & Plasmolen.Tegen 11.00 uur kwamen bij het huis van Nico & Saskia aan, en Dirkje kwam ons al met Saskia tegemoet lopen. Wat kregen wij een uitgebreide knuffelbeurt en wat was die lieve teckel-meid toch blij en wij ook :)!

De kippen hebben wij niet gezien in de tuin , want Dirkje had ze alweer op stok gejaagd, maar wat hebben wij heerlijk van het buitenleven in Ermelo kunnen genieten, zeg! Super leuk alle verhalen en avonturen van de afgelopen tijd onder het genot van een lekker kopje koffie en lekker verwennerij! Natuurlijk werden wij van tijd tot tijd ff onderbroken door de live beelden en knuffels van Dirkje zelf!

Wat zo opvallend is dat alle pupjes van het D-nestje tot nu toe eerst heel uitbundig en blij zijn, als ze ons weer zien, en na verloop van tijd ook weer heerlijk hun eigen ding gaan doen, en zo relaxed zijn. Het is zo prettig om de pupjes in hun thuis-situatie te zien!.De tijd vloog voorbij en uitbundig uitgezwaaid door Dirkje & co gingen wij onze reis voortzetten naar Plasmolen.
Na iets meer dan een uurtje gereden te hebben kwamen daar aan en het leek wel een vakantieoord. Allemaal mensen op de fiets, wandelend en genietend van het mooie weer en van het heuvelige landschap!

Hans parkeerde de auto op de oprit, die gelijk aan de tuin grenst en zo konden wij doorlopen, waar Janssen, Hans, Gwen & Maud ons al op de veranda opwachten. Mijnheer Janssen kwam ons blij blaffend begroeten en wist eigenlijk niet goed wat hij er mee aan moest. Super grappig om te zien, en al na een minuutje kwam hij heel uitbundig en bleven de vreugde druppeltjes niet uit natuurlijk.....Ook Gwen & Hans vinden Janssen een super makkelijke pup, en al is hij nog niet zo'n fan van het wandelen aan de riem (hij loopt het beste als ze met z'n 4 tjes op stap gaan) voor de rest doet hij het geweldig!Wij konden ook hier lekker van de prachtige tuin genieten en werden wij enorm verwend en goed verzorgt. En wat bekruipt er toch een gevoel van trots als je alle pupjes (ook van onze vorige nestjes natuurlijk) weer ziet! Geweldig om dit mee te mogen maken.Het was met recht een dag met een zonnig gebloemd randje en Saskia, Nico, Gwen & Hans, nogmaals bedankt voor de hartelijke gastvrijheid!

Toen wij weer op weg naar huis reden, zag ik dat Hans niet 1x op de foto's stond met de pupjes.....sorry Hans! Hij is echt meegeweest en heeft van Dirkje & Janssen genoten, hoor!

Wij gaan gelukkig 23 Oktober nog op puppytour in Hengstdijk (kan ik het misschien nog goedmaken bij Hans :)) en dan is de puppytour van het D-nestje alweer voorbij.....op naar het E-nestje!

Een hele fijne week allemaal!

Maandagmorgengroetjes vanuit het hoofdkwartier "van 't Koningshoekje"

p.s.

Hele fijne 22e verweekdag voor:
Doortje, Janssen, Dorus, Catootje, Dirkje & Darius! xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten