maandag 24 oktober 2011

Eindelijk weer een berichtje!


Benthe is weer in haar herfst-look!


Hallo trouwe blog-lezers,

Vorige week is het heel rustig geweest op ons weblog, wantttttttttttt ons vrouwtje heeft met de griep in de lappenmand gelegen, en wij deden gewoon voor spek en bonen met haar mee ;-)

Na een bezoekje aan de dokter kreeg ze het advies zoveel mogelijk op de bank en in bed te kruipen, omdat je anders vaak de hele winter blijft klungelen, en dat kan natuurlijk niet met het nestje op komst!


Je kunt wel zien dat dramaqueen-Catootje gewoon met het vrouwtje mee lijdt!

Wij vonden dat helemaal niet erg, hoor, en konden lekker tegen het vrouwtje aan liggen als kruikje. Zelfs in haar dekentje kruipen als het vrouwtje even naar de wc moest (wij hebben er allemaal gebruik van gemaakt).

Natuurlijk kon ze het niet laten om dit weer vast te leggen, en staan wij op de foto's als getijgerde snuitertjes (helemaal hip trouwens in teckel-land, maar daar doen wij "van 't Koningshoekje" niet aan mee)


Lobke vind het heerlijk zo!

Gelukkig gaat het nu weer veel beter en missen wij overdag de bankzaken met het vrouwtje wel enorm, maar nu gaan wij natuurlijk weer veel meer aan de wandel en dit is toch ook niet te versmaden.

Het afgelopen weekend was het erg onrustig in huisje Weltevree, vanwege loopse Benthe & Lobke. Hele dagen gingen ze uitnodigend voor Sjors staan met hun kontjes, en als hij niet reageert dan ritselen ze gewoon bij elkaar, hoor!


Heftig met die meiden, hé Sjors?

Vrijdag is Benthe de eerste keer naar Best geweest om progesteron te prikken en de waarde was toen 3.4, afgelopen zondag was hij 4.7 en is dus mooi stijgende. Morgen gaan wij weer prikken en wie weet mogen wij dan wel naar "lover Fadiem" die al helemaal in de startblokken zit, en al duidelijk door Evelyn is geinformeerd! Het is tenslotte wel Benthe's eerste keer, en dan moet je wel lief en voorzichtig zijn hahaha!

Tot zover weer de laatste nieuwtjes voor vandaag, en hou het weblog maar goed in de gaten......want er zal deze aankomende week vast nog wel meer nieuws komen.

Fijneweekgroetjes van Catootje, Lobke, Benthe, Sjors en de rest!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten