dinsdag 5 maart 2013

De afsluiting van de "Puppytour van 't F-nestje"


Hallootjes,

Afgelopen zondag zijn wij op puppytour bij Basil-Fadiem "van 't Koningshoekje" geweest in't Belgische Hasselt.

En daar is weer dé teckel-blik ;-)

Wat een warm welkom kregen wij bij aankomst en Basil was ontzettend blij!!
Het blijft altijd zo spannend om na een aantal maanden de pupjes weer te zien, en Basil haalde al zijn kunstjes uit de kast...echt geweldig!

Andy & Basil

Het is altijd zo leuk om alle snuiterverhalen te horen en Andy & Jurgen zijn zo blij met hun teckelmaatje. Als Jurgen werkt gaan Basil en zijn hondenvriendinnetje Babette (die voor het bezoekje naar de moeder van Andy was) mee naar de zaak. Ennn Basil vind alles leuk en prima!

Basil heerlijk uitgevloerd....

Wij werden enorm in de watten gelegd met lekker hapjes door de leuke Belgische mannen en wij willen jullie enorm bedanken voor de gastvrijheid en de kleine blik in julle leven!
Helemaal in stijl :-)

Ook bij Basil heb ik naar de vacht gekeken en het was een heerlijke stevige ruwe vacht - type kokosmatje ;-), die over een paar maandje pas geplukt hoeft te worden.....ze komen dan gezellig naar Tilburg als het zover is!

Andy, Basil & Jurgen doen heerlijk bankzaken!

Aan het eind van de middag was het hoognodig tijd om weer naar onze teckelmeiden te gaan en werden wij weer uit gezwaaid.

En zo kwam er een einde aan de puppytour van 't F-nestje en kunnen wij weer heerlijk nagenieten van alle indrukken en leuke belevenissen.'

Alle leuke baasjes.....nogmaals bedankt voor de gastvrijheid!
Wij hebben enorm genoten!

Tot een volgend bericht, en voor straks weltrusten!

Teckelgroetjes van Aliene, Hans & de snuitertjessss
Geen opmerkingen:

Een reactie posten