maandag 23 juli 2012

Op puppytour in Heerenveen!
Hallootjes,

Rond een uur of 11 zijn wij gisteren richting Friesland gereden om de puppytour van het E-nestje bij Elleke, Jaap & Jet af te sluiten.

Wat is het bijzonder om helemaal naar de andere kant van Nederland te gaan , en geweldig mooie stukjes landschap onderweg tegen te komen en dan op plaats van bestemming zo blij begroet te worden door één van je eigen gefokte teckeltjes met hun baasjes!

Elleke was nog steeds het prachtige Moriaantje en is uitgegroeid tot een heel intelligent, blij en lief teckeltje. Wij hadden uiteraard iets lekker voor haar meegebracht en ze ging heerlijk relaxed onder mijn stoel aan haar hoefje kluiven.


Prachtig om alle verhalen en avonturen over de afgelopen maanden te horen van Jet & Jaap en te zien hoe gelukkig ze met Elleke zijn.

Ook voor hen was er nu ff een vakantie-stop voor de cursus, maar wij kregen een leuke demonstratie wat Elleke  allemaal al onder de knie had.

Ze kon prachtig zitten, af, nee en touch (het aanraken van de hand, waar geen beloning in zat) en als klap op de vuurpijl mocht ze geweldig houten spelletje doen, 


Ja, en aan alle leuke dingen komt ook weer een eind, maar met een blij en heel voldaan gevoel kunnen wij terug kijken op een super leuke puppytour en wat maken dit soort dingen het kleinschalig fokken toch speciaal!

Wij zijn op de terugweg gezellig een bakkie gaan doen bij mijn ouders in Steenwijk en werden 's avonds nog getrakteerd op een lekker etentje door onze schoonzoon in spé Jeroen & Liza.

Onze afgelopen zondag kan niet meer stuk en wij willen nogmaals alle baasjes bedanken voor de gastvrijheid!

Fijne week en teckelgroetjes uit Tilburg van Aliene, & de snuitertjesssss


Geen opmerkingen:

Een reactie posten