dinsdag 5 juni 2012

Op puppytour naar Blaricum & VeenendaalAfgelopen zondag is de puppytour van start gegaan! Wij kijken hier altijd enorm naar uit, omdat het zo bijzonder is om de pupjes na een aantal maanden weer te zien. Het was erg nat en koud, maar de pret was er niet minder om.
Tegen 11 uur arriveerden wij in Blaricum en stond Jan, met de paraplu in de aanslag , ons op te wachten.


Ans stond al met Emma in de deur te wachten en wat was de knapperd gegroeid, zeg! Wij werden heerlijk verwend met koffie lekkere petite fours en konden ondertussen gezellig bijpraten en van de kleine teckel-meid genieten.


Emma heeft in de tuin ontdekt dat er veel jonge vogeltjes zijn en wil daar het liefst achteraan dollen.....een echt jachthondje dussss!
Totdat de vogeltjes zijn uitgevlogen, mag Emma nu ff niet meer dollen en rondstruinen, maar gaat ze andere leuke dingen ondernemen met de baasjes!


Tegen 13.00 uur was er weer een tijd van gaan en gingen wij met een hoop nieuwe indrukken richting Veenendaal !
Ans & Jan heel erg bedankt voor de gezelligheid en gastvrijheid en heel veel dikke knuffels voor jullie teckelkanjer Emma!


Na drie kwartier rijden kwamen wij in Veenendaal bij de Familie van Erp aan en werden wij hartelijk en blij door Joep, Nanda, Martien & Joyce begroet.Ook al hadden wij elkaar 2 weken geleden bij de wandeling gezien, toch is dit weer heel anders en kun je veel uitgebreider met elkaar praten. In de vensterbank knipoogde Dorus op een prachtige foto ons tegemoed, en was hij op die manier fijn bij ons!Wij hadden een lekker bot voor Joep meegenomen en hij heeft er tijdens ons bezoek ontzettend van genoten, en had hem in een mum van tijd op. Hahaha en toen was het tijd van uitbuiken geblazen....Zowel Emma als Joep vonden het heerlijk om bij ons te zitten en je merkt gewoon dat ze je gelijk herkennen, en de lekkere geurtjes van ons roedeltje bij ons dragen, wat voor hen zo vertrouwd is.


Veel te snel vliegt zo'n dag voorbij.....Nanda, Martien & Joyce, reuze bedankt voor alles en high five  & xxx voor Joep ;-)
Het was een fantastische dag en wij zijn erg blij dat het zo goed met Emma & Joep gaat!
Heerlijk om de liefde voor de "van 't Koningshoekje" teckels met elkaar te mogen delen, en weer blij begroet en afgesnuffeld te worden door ons eigen roedeltje, die zoveel moois hebben voortgebracht.Fijne avond nog en tot een volgend berichtje
Teckelgroetjes van Aliene & co

Geen opmerkingen:

Een reactie posten