dinsdag 26 juni 2012

Een mijlpaal voor het E-nestje!

vlnr Elleke, Joep-Emo, Benthe jr- Elvira, Famke-Eva & Emma

Hallootjes,

Op deze heerlijke zonnige dag heeft het E-nestje weer een mijlpaal bereikt want ze vieren vandaag hun 6e "VERMAANDDAG" !!

Het is dus alweer een half jaar geleden dat deze teckel-kanjers geboren zijn en in de foto hierboven is Elleke ongeveer 21 weken, Famke ongeveer 22 weken, Benthe jr ongeveer 13 weken, Joep is hier nog maar 12 weken (maar zo'n leuke foto, dat ik hem weer ff wilde showen) en Emma ongeveer 22 weken.

Famke & Emma zijn inmiddels geplukt. Joep, Elleke & Benthe jr hebben al afspraak in Juli voor de pluk......en ja, dan is het met de puppy-look gebeurd ;-) Want wat lijken de pupjes dan in één keer groot als dat vachtje er af gaat.

Dit neemt natuurlijk niet weg dat het nog hele jonge snuiters zijn en ze een beetje gaan pré-puberen. De tandjes zijn inmiddels gewisseld en de eerste cursus is voor de meeste kleintjes alweer voorbij. Hans & Famke hebben zich alweer voor de vervolg cursus opgegeven!

Het afgelopen half jaar voorbij gevlogen en wat is het een voorrecht om zelf alle fases van de kleintjes met Famke mee te beleven! Dit geeft toch wel iets heel speciaals en het is ook goed om van dit tijd tot tijd te voelen, zodat je exact voelt wat de baasjes meemaken.

Lieve Emma, Elleke, Benthe jr, & Joep, wij wensen jullie een hele fijne 6e vermaanddag toe en Famke en de rest gaan er lekker van genieten!

Hartegroetjes van Aliene & co.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten